DSC_9420
Kapsalon

Toonaangevend binnen Zeeland is de unisex kapsalon van Hot & Haar. Met altijd de nieuwste trends op haargebied, persoonlijke benadering, specialistisch advies en de beste producten. U wordt uitsluitend geknipt door ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode.

In de unisex kapsalon van Hot & Haar staan verwennerij en luxe voorop. Een persoonlijk adviesgesprek, kleuradvies is voor ons gebruikelijk. Hierbij wordt ingegaan op uw wensen en gewoontes. Natuurlijk wordt er gekeken naar uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar. U krijgt een vrijblijvend haarverzorgingsadvies voor thuis mee.

KNIPPEN
U wordt uitsluitend geknipt door ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Kappers met meer kennis, creativiteit en aandacht voor u en uw haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode.

KLEUREN
Bij Hot & Haar wordt gewerkt met het exclusieve merk Redken.

STYLEN
Natuurlijk gaat u altijd goed gestyld de deur uit. U kunt ook terecht voor een make-up behandeling, wel zo leuk als u een avondje uit heeft gepland.

VERWENNEN
Tijdens uw behandeling wordt u een heerlijke verse espresso, thee, sapje of (als de 5 in het uur zit) een glas wijn aangeboden. Iets lekkers hoort er ook bij.