J. Valckestraat 15
4461 KB Goes
Afspraak maken?
Bel 0113 228 962

Hot & Haar

De salon Hot & Haar kapsalon & nagelstudio sinds 1 januari 2004 gevestigd aan de Jacob Valckestraat te Goes. Het uniek historisch pand met ornamentenplafond, glas-in-lood en originele entre-suite deuren dateert uit 1860. In het verleden heeft het pand onder meer plaats geboden aan een herberg en een orgelbouwer.

Nummer 15 van de Jacob is net over de Stenen Brug. Met uitzicht op de veste, aan de rand van het gezellige winkelgebied met ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving ( zie contact ).

OPENINGSTIJDEN

KAPSALON

NAGELSTUDIO

woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 14:00
woensdag
09:00 - 12:00
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 14:00

Vanaf januari 2004 is de kapsalon & nagelstudio er gevestigd. Daarvoor zat de salon aan de andere kant van het Goese centrum in de buurt van de Mythe.
In de royale entree hangt nu een magnifiek kunstwerk van de bekende Goese kunstenaar Reynier de Muynck.

De naam Hot & Haar stamt af van een oud Nederlands spreekwoord: Hot en Haar willen. Dit betekende in vroeger tijden: steeds iets anders willen.
En dat is nu net wat ons vak omvat…. een andere look, haar en nagels, man of vrouw, jong of iets minder jong…..

Kapsalon

Toonaangevend binnen Zeeland is de unisex kapsalon van Hot & Haar. Met altijd de nieuwste trends op haargebied, persoonlijke benadering, specialistisch advies en de beste producten. U wordt uitsluitend geknipt door ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de… Bij Hot & Haar staat verwennerij en luxe voorop. Een persoonlijk adviesgesprek, kleuradvies is voor ons gebruikelijk. Hierbij wordt ingegaan op uw wensen en gewoontes. Natuurlijk wordt er gekeken naar uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar. U krijgt een vrijblijvend haarverzorgingsadvies voor thuis mee.


KNIPPEN
U wordt uitsluitend geknipt door ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Kappers met meer kennis, creativiteit en aandacht voor u en uw haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode.

KLEUREN
Bij Hot & Haar wordt gewerkt met het exclusieve merk Redken. High- & lowlights en babylights. Balayage technieken zijn onze specialiteit.

STYLEN
Natuurlijk gaat u altijd tip top gestyled de deur uit. U kunt ook terecht voor een make-up behandeling, wel zo leuk als u een avondje uit heeft gepland.

VERWENNEN
Tijdens uw behandeling wordt u een heerlijke verse espresso, thee, sapje of (als de 5 in het uur zit) een glas wijn aangeboden. Iets lekkers hoort er ook bij.

Nagelstudio

In de nagelstudio kunt u uw nagels laten verzorgen en lakken (manicure) maar ook uw nagels laten verlengen en verstevigen (kunstnagels). Kunstnagels worden gezet met behulp van acryl, een zeer natuurlijk ogend resultaat.

Uiteraard wordt in overleg met u gekozen voor de juiste lengte en vorm van de nagel. We werken hoofdzakelijk met OPI gelcolor nagellakken en producten nagellakken.