Kapsalon Hot & HaarKapsalon

Toonaangevend binnen Zeeland is de unisex kapsalon van Hot & Haar. Met altijd de nieuwste trends op haargebied, persoonlijke benadering, specialistisch advies en de beste producten. U wordt uitsluitend geknipt door ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode.

In de unisex kapsalon van Hot & Haar staan verwennerij en luxe voorop. Een persoonlijk adviesgesprek, kleuradvies is voor ons gebruikelijk. Hierbij wordt ingegaan op uw wensen en gewoontes. Natuurlijk wordt er gekeken naar uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar. U krijgt een vrijblijvend haarverzorgingsadvies voor thuis mee.

KNIPPEN

U wordt geknipt door Charlène Paauwe of Natascha Zwartepoorte: twee ervaren kappers die met passie voor het vak werken. Kappers met meer kennis, creativiteit en aandacht voor u en uw haar. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode.

REDKEN

Bij Hot & Haar wordt voor kleuren gewerkt met het exclusieve merk Redken.

STYLEN

Natuurlijk gaat u altijd goed gestyled de deur uit. U kunt ook terecht voor een make-up behandeling, wel zo leuk als u een avondje uit heeft gepland.

VERWENNEN

Tijdens uw behandeling wordt u een heerlijke verse espresso, thee, sapje of (als de 5 in het uur zit) een glas wijn aangeboden. Iets lekkers hoort er ook bij.